Copa Catalunya

Dólera vol la copa amb l’Olot

Copa Catalunya. Els olotins es juguen les semifinals de la copa Catalunya contra l’Europa (a les 20.30 h, al Nou Sardenya)

Dissabte l’Olot va passar la primera fase d’una setmana frenètica, en què els garrotxins tenen fins a tres cites. Victòria per 2-4 als Canyars contra el Castelldefels, fet. Segona parada: Nou Sardenya. Avui, a les 20.30 h, els olotins visitaran la vila de Gràcia, on es jugaran el bitllet per arribar a la final de la copa Catalunya.

A les portes d’un títol, un títol que l’Olot no ha guanyat mai. L’Europa, en canvi, ja l’ha aixecat en tres ocasions. L’última, nou anys enrere. I a la seva banqueta, justament, hi havia dirigint Pedro Dólera, actual tècnic dels de la Garrotxa. L’Olot arriba a les semifinals després d’haver superat la FE Grama, el Sant Andreu i el Badalona Futur. Els dos últims, de categoria superior a l’Olot, com ho és el rival d’avui. L’Europa en el seu camí ha eliminat el Cerdanyola, el Reus i el Castelldefels, tots ells, rivals d’una categoria menys.

“Vaig on he passat els sis primers anys com a entrenador professional, se’m posa la pell de gallina només de pensar-hi”, s’emociona el tècnic olotí. I és que Dólera avui es retrobarà amb el que considera la seva segona casa, perquè encara ara és l’entrenador amb més partits a la banqueta de l’Europa. Però això no l’estovarà: “M’estimen molt i els estimo molt, però ja saben que sortirem amb el ganivet entre les dents per intentar guanyar i passar l’eliminatòria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)