Champions

L’últim escull abans del clàssic

Champions. El Madrid visita un Braga a l’alça (21 h) amb un equip ple de rotacions pensant ja en el partit de dissabte a Montjuïc

El Madrid disputa avui (21 h/Movistar Liga de Campeones) el tercer partit de la fase de grups de la Champions contra el Braga. Després d’haver guanyat en l’estrena europea l’Union Berlín amb un gol en el temps afegit de Jude Bellingham (1-0) i haver sumat una nova victòria per la mínima (2-3) al Diego Armando Maradona, els blancs busquen tres punts més per fer un pas quasi definitiu i confirmar la seva presència en els vuitens de final.

Serà un duel inèdit. Mai abans s’han enfrontat aquests dos equips, que arriben amb sensacions diferents. El conjunt dirigit per Ancelotti acaba d’ensopegar al Ramón Sánchez-Pizjuán, on només va ser capaç de rascar un punt. Amb el lideratge de primera en joc, ara només té al cap el clàssic de dissabte a Montjuïc (16.15 h). És per això que avui s’espera que el tècnic italià doni descans als jugadors amb més minuts. Només Bellingham apunta a l’onze. Val més, però, que el Madrid no se’n refiï. El Braga arriba al matx en un bon moment. Els d’Artur Jorge fa cinc partits consecutius que guanyen, i són quarts de la lliga portuguesa, a 6 punts del líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)