Champions

La Real Sociedad no s’atura; el Sevilla cau

La Real Sociedad continua amb pas ferm a la Champions League. L’equip txuri-urdin ha guanyat (0-1) avui al camp del benfica i lidera el grup D amb 7 punts juntament amb l’Inter. Brais Méndez (63’) ha decidit l’enfrontament.

L’altre equip de LaLiga, el Sevilla no ha pogut amb l’Arsenal amb el qual ha perdut (1-2). Els gunners, superiors, s’han avançat amb dianes de Martinelli (45’) i Gabriel Jesus (53’) i Gudelj (58’) ha ficat als sevillistes en el partit però no els hi ha estat suficient. Els andalusos queden a tres punts de la segona posició del grup B, que ocupa el Lens. L’Arsenal és lider del grup amb sis punts

Onana salva el United

El Manchester United s’ha salvat a l’últim segon contra el Copenhaguen. ELs red devils guanyaven 1-0 però en l’última jugada han rebut un penal en contra. Onana, tant criticat, ha aturat la pena màxima per fer sumar als red devils la primera victòria del curs en aquesta Champions League. El Bayern és qui lidera el grup A amb suficiència després de superar (1-3) el Galatasaray en un partit en què ha patit més del què no diu el marcador. Bayern porta 9 punts, Galatasaray 4 i United 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)