1a divisió

Ancelotti: “La clau ha estat el canvi d’actitud entre la primera i la segona part”

L’entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, ha reconegut que el Barça ha estat superior en la segona meitat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La clau del partit

“La clau ha estat el canvi d’actitud entre la primera i la segona part. En la primera hem estat un equip fluix, lent i poc agressiu. En la segona, tot al contrari. Hem estat un equip més intens i contundent”.

La primera part

“A vegades no jugues com vols. En la primera part no hem estat al nostre nivell i això pot passar, i ha passat. Hem tingut dificultat en la sortida i poca contundència en els duels. Ha estat una primera part per oblidar. Afortunadament, la segona ha estat diferent i hem estat capaços de guanyar”.

Què ha dit al descans?

“Els he dit que aquests partits es poden perdre, però que si ho havíem de fer que fos d’una manera diferent. Amb més energia. Pel que han fet en la segona part, crec que estaven d’acord amb tot el que he dit”.

Bellingham

“Ha estat molt efectiu en l’àrea rival. Ha fet un gran primer gol i en el segon ha estat llest. Estem sorpresos del seu nivell. Ha marcat molts gols, ho intenta sempre i arriba de segona línia. No acostuma a fer gols des de lluny, però avui sí”.

“Sembla un veterà. La seva actitud és molt bona. L’objectiu no era empatar, sinó intentar guanyar. El gol de l’empat ha canviat completament la dinàmica. Hem tingut més energia i ells més debilitats. El Barça fins llavors havia jugat millor”.

“En aquests moments, marca molt la diferència. No sé en quina posició acabarà en la Pilota d’Or. No m’importa massa”.

La importància de la victòria

“Són tres punts en un camp molt difícil. Hem jugat cinc partits molt complicats fora de casa contra Barça, Sevilla, Athletic, Atlético i Girona. El calendari ens ha exigit molt i ho hem fet bé. Són tres punts, tenim el lideratge i res més. La temporada és molt llarga per a tots. El Barça continua sent un gran equip amb una gran plantilla. Toca lluitar fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)