Copa

El Granada, en risc per alineació indeguda

El conjunt andalús desafia la normativa en posar com a titular el porter del filial, de 24 anys, amb fitxa del segon equip.

Després d’un exitós retorn a la victòria en el seu partit de debut a la copa davant l’Arosa de tercera federació (0-3), el Granada es troba en una situació adversa a causa d’una possible alineació indeguda que apunta a desqualificar l’equip de Paco López. El conjunt gallec està en posició de presentar una denúncia davant la Federació pel fet d’haver inclòs el porter català Adri López com a titular de l’equip andalús, ja que, en superar els 23 anys, no hauria d’haver participat en una competició no professional. En cas que l’Arosa presenti el recurs i aquest sigui estimat per part de l’òrgan federatiu, seria com afegir una tempesta en un mar ja agitat per al Granada i la seva afició. L’equip es troba en una situació esportiva complicada, en què les victòries escassegen, i aquesta possible eliminació representaria una amenaça per al Granada.

El sorteig, ajornat

A més de la incertesa que envolta aquest inici de copa en els despatxos, també s’ha vist afectada per problemes meteorològics per una tempesta que va provocar la suspensió dels partits Gimnàstica Segoviana-Sestao River i Atzeneta - Saragossa. Així mateix, el sorteig previst per al 7 de novembre haurà de ser ajornat, mantenint els equips catalans que en formaran part –el Girona, el Terrassa i l’Espanyol– en un estat d’expectació per conèixer el seu proper rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)