3a divisió FEF

El Girona B rep al San Cristóbal, rival directe en la taula

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Sergi Mora té l’oportunitat de revertir la mala dinàmica contra un rival directe aquest migdia (12 h) a casa

El filial blanc-i-vermell té una gran oportunitat per revertir la mala dinàmica de resultats que porten fins al moment. En aquesta novena jornada de lliga, els gironins rebran a Riudarenes el San Cristóbal (12h), rival amb els mateixos punts un lloc per sota a la taula.

Els visitants arriben després d’haver perdut el cap de setmana passat contra el Tonia (1-3) i acumulen un balanç de dues victòries, un empat i cinc derrotes. Els de Sergi Mora, en canvi, la jornada passada van tornar a puntuar, no els 3, sinó que es va repartir punts al camp de la FE Grama (1-1).

Els dos equips que es veuran les cares aquest migdia a Riudarenes tenen els mateixos punts i, per tant, ambdós estan igual de necessitats de puntuar per poder allunyar-se del descens. Per això, veurem un partit de rivals directes que lluitaran el que calgui i fins al final per endur-se la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)