3a divisió FEF

El Peralada pot estrenar-se com a visitant que puntua a Nou Barris

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal visita aquest migdia (12 h) el Nou Barris d’on cap equip fins al moment ha sortit puntuant

Els xampanyers visiten aquest migdia (12h) en la novena jornada de lliga el Municipal de Nou Barris. Cap equip fins al moment ha aconseguit guanyar al camp de la Montañesa, ni tan sols rascar un empat. Dels quatre partits que han jugat com a locals els barcelonins (Rapitenca, Tona, L’Escala i Vilassar, la setmana passada. Aquesta jornada la Montañesa repeteix com a local per rebre el conjunt d’Àlex Marsal.

Els altempordanesos arriben refets del derbi amb l’Escala després d’haver guanyat per un contundent 3-0 al Vilafranca. Amb 11 punts acumulats, se situen com a actuals 8ns en la taula, per darrere del conjunt que visiten avui, que amb 14 punts es col·loca com a sisè. Els xampanyers tenen tot un repte al davant. Avui, poden ser el primer equip que marxi de Nou Barris puntuant i la victòria els pot donar una empenta per apropar-se a la part alta de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)