El Peralada rasca un punt a Nou Barris (0-0)

El Peralada és el primer equip que aconsegueix marxar de Nou Barris puntuant. Els xampanyers, amb un partit molt disputat on bona part els locals han dominat el partit, han sabut aguantar, treure pit, i han firmat un punt molt valuós.

Els xampanyers sabent que Nou Barris era un camp molt complicat, han sortit endollats, i al primer minut Jandro ha provat un xut amb la dreta des de la frontal de l’àrea que ha marxat per sobre el travesser dels locals. Als 10’ ho ha provat també Junior però, després d’una bona combinació amb Santi Varese, la pilota ha marxat molt per sobre de la porteria d’Èric. Els barcelonins no havien molestat gaire a Jonatan Morilla, el porter altempordanès, fins que a la mitja hora de partit Izuchi ha aprofitat el refús de Morilla per marcar le primer. Però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc, i el Peralada que encara n’ha tingut alguna altre després de l’ensurt, ha marxat cap al vestidor amb l’empat a 0 al marcador.

La segona part els d’Àlex Marsal han patit més. Els barcelonins han apretat molt els últims 45 minuts, i especialistes en el joc aeri i en guanyar el seu camp, han començat a dominar el partit. Morilla ha hagut de treballar de valent per mantenir l’empat al marcador. Però els xampanyers sabien que no podien deixar escapar un punt tant important i han sabut tancar el partit, tal com havia començat, amb el 0-0 al marcador.