3a divisió FEF

El Girona B perd contra el San Cristóbal i continuarà una setmana més en descens (0-1)

El Girona B continua en una espiral de mals resultats que el mantindran una setmana més en descens directe a lliga Elit. Els gironins només han guanyat un partit en nou jornades –a fora contra el Vilafranca (1-2)– i han sumat dos dels darrers quinze punts possibles. L’objectiu de l’ascens per posicionar al segon equip del Girona en una categoria més competitiva sembla cada vegada més complicat després d’aquest inici de curs desastrós.

La primera meitat ha començat amb un Girona intentant sorprendre al rival apropant-se a la seva porteria a través d’Almansa, que després de retallar ha vist com el porter li aturava la rematada, o d’Enric, que sí ha encertat a fer gol però el col·legiat l’han anul·lat.

Tot i que semblava que els gironins tenien controlat el matx, el San Cristóbal, en la primera arribada clara ha marcat el 0-1 a través de Ranera, que ha aprofitat un rebot en la disputa d’una pilota sol davant de la porteria. L’intent de reacció blanc-i-vermella no ha acabat de quallar i la primera part ha acabat amb avantatge visitant.

En la segona, el San Cristóbal ha sabut gestionar molt bé l’avantatge i, fins i tot, ha generat opcions per ampliar-la a través de Ranera, de Cervós o de Yeray, ja en l’últim suspir. Els de Sergi Mora han intentat estirar línies en el tram final gràcies als canvis però l’ordre i el rigor tàctic dels visitants han impedit que el marcador variés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)