3a divisió FEF

L’Olot no passa de l’empat a Vilassar però es manté líder (0-0)

L’Olot ha empatat a zero al camp del Vilassar però manté la seva condició d’invicte i de líder del grup cinquè de la categoria. Els garrotxins han dominat molt i han gaudit de múltiples ocasions en la primera part però Baño o la falta d’encert han impedit que el marcador es mogués. En la segona tot s’ha igualat una mica més i el resultat inicial no s’ha mogut pel bon afer dels dos porters.

La primera part ha estat clarament dominada per l’Olot, que ha gaudit de les millors aproximacions per fer més d’un gol. Els de Pedro Dólera, però, han topat amb un brillant Baño, el porter del Vilassar, que ha aturat tots els xuts que han intentat els de la Garrotxa. La primera més clara l’han tingut Barnils a través d’un llançament de falta potent (18’), Juvi ha avisat amb un centre xut (19’) i Moha ha fet un xut que s’ha enverinat obligant a intervenir al porter (20’). Abans de la mitja hora Ufano ha tingut dues ocasions consecutives i en el 35 Pedro ha estat que ha provat el llançament i, en aquesta ocasió, Baño no ha sabut refusar bé però cap atacant olotí ho ha aprofitat. Abans, el Vilassar havia avisat en una jugada aïllada que ha obligat a Batalla a aturar in extremis (28’).

En l’inici de la segona meitat la tendència s’ha capgitat lleugerament. El Vilassar ha avisat amb més regularitat i tot just en el 47 Batalla ha salvat l’1-0 refusant un mà a mà amb Marc Rio. Pedro ha estat el protagonista del primer avís seriós de l’Olot (54’) i Roquet del segon després de controlar amb el pit i prova un xut que ha marxat per damunt del travesser (76’).

L’ha encertat Marc Mas en el 81 després d’una assistència d’Uri Ayala amb el cap perllongant una sacada de banda, però el col·legiat ha anul·lat la diana per fora de joc del davanter silenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)