3a divisió FEF

S’haurà de fer bo

3a divisió FEF. L’Olot empata a zero a Vilassar però es manté invicte i líder de la taula amb un punt de marge

Vilassar 0 Olot 0

VILASSAR:Baño, Joel Bona, Reche, Gerard Batalla, Granero, Esteve, Ferri, Júnior Cunha (Wellinghton, 89’), Ousman, Marc Río (Aleix, 78’) i Youseff (Iker Oltra, 85’).OLOT:Batalla, Juvi (Arnau Forés, 64’), Barnils, Uri Ayala, Bigas (Maynau, 71’), Uri González, Pedro, Urri, Ufano, Moha Chabboura (Roquet, 71’) i Marc Mas.GOLS:cap.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:a Esteve, Bigas, Juvi, Urri i Pedro Dólera.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

L’Olot no va passar de l’empat a zero al Xevi Ramon contra el Vilassar de Mar. Els olotins, que afrontaven el segon partit consecutiu a domicili, continuen invictes en el campionat i líders de la taula després de nou jornades disputades, ara amb un punt de marge respecte al Tona, el segon. Els de Pedro Dólera van ser superiors en el primer temps i van gaudir de múltiples ocasions de gol clares per decantar la balança al seu favor.

El primer a avisar seriosament va ser Barnils a través d’una llançament de falta directa (18’), Juvi i Moha van intentar sorprendre un Baño brillant que va evitar totes les rematades garrotxines i Ufano va gaudir d’una doble ocasió consecutiva, primer combinant amb Marc Mas i, després, amb un xut fort i potent que el porter local va rebutjar amb el peu.

El Vilassar va avisar tímidament i amb una jugada aïllada, un perill que va anar en augment en l’inici del segon acte quan Batalla va salvar l’Olot en un u contra u davant de Marc Río (47’). Sense tanta consistència, els de la Garrotxa van tornar a apropar-se a l’àrea rival amb un xut de Pedro com a primer avís (54’) i un segon de Roquet, que va sortir per damunt del travesser (76’). Just en el preludi del gol anul·lat a Marc Mas en el 81’, que l’expedició olotina va protestar molt després d’un servei de banda que Uri Ayala va pentinar i perllongar amb el cap al segon pal però, segons el col·legiat, el davanter silenc va rematar a la xarxa en un fora de joc dubtós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)