1a divisió FEF

El Nàstic allarga la mala dinàmica a Tajonar (1-0)

Els grana encadenen cinc jornades sense guanyar i deixen la zona de “play-off” per primera vegada aquesta temporada

El Nàstic ha perdut davant l’Osasuna Promesas (1-0) a Tajonar i encadena la cinquena jornada consecutiva sense guanyar. L’equip tanca la setmana amb tres derrotes i surt de la zona de “play-off” per primera vegada aquesta temporada.

Ha estat força tancada la primera meitat. Ha començat més agressiu el conjunt navarrès, que s’ha acostat a la porteria de Varo en els primers compassos, però sense aconseguir generar situacions de perill davant un Nàstic sòlid. Han anat passant els minuts i el Nàstic ha anat guanyant protagonisme, sempre en un context de força joc directe habitual a Tajonar. Pablo Fernández ha tingut un parell de situacions interessants de rematada, sense acabar de posar a prova tampoc al porter local.

La primera ocasió important a arribat després del pas per vestidors. Pablo ha assistit a Andy que, arribant sol per banda dreta, ha enviat el seu xut molt alt. Però el primer a encertar ha estat Osasuna. Una transició ràpida i directa ha acabat amb una centrada rasa des de banda esquerra que Eneko Aguilar ha acabat posant al fons de la xarxa entrant des de segona línia. En l’acció posterior, Nacho González ha enviat al travesser una rematada de cap que hauria estat l’empat. I directament el Promesas ha pogut sentenciar amb el 2 a 0 que ha evitat Varo.

Intents de Pablo, Jardí i Mario al tram final. El Nàstic ho ha intentat, ha insistit, però sense trobar premi. El conjunt grana tanca una setmana horrible: tres partits i tres derrotes, zero punts de sis en lliga i eliminat de la Copa del Rei. El conjunt grana necessita trencar la mala dinàmica i tindrà una nova oportunitat el pròxim diumenge a casa davant el cuer, el Sestao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)