Europa League

Ansu Fati s’afina

Mica en mica, Ansu Fati es va afinant. El davanter cedit pel Barça ha liderat el Brighton al feu de l’Ajax (0-2) amb gol i assistència i va recuperant sensacions. L’atacant de 20 anys acumula 4 dianes en el què va de temporada, en què ha disputat 12 partits en totes les competicions, només 5 com a titular. El triomf és un pas important per a l’equip anglès, que continua en la lluita per accedir a la següent fase de l’Europa League. Al Johan Cruyff Arena, Ansu ha obert la llauna aviat (14’) després de rebre una pilota fora de l’àrea, controlar, conduir i posar-la amb qualitat dins de la porteria. En el segon temps (53’) ha originat el gol de la sentència, d’Adingra, conduint i cedint dins de l’àrea pel futbolista ivorià que ha definit molt bé.

Pacheta ho salva

El Vila-real ha guanyat (1-2) al Maccabi Haifa, en un duel disputat a Larnaca (Xipre), a causa de la situació bèlica que viu Israel. Pacheta, discutit, hagués pogut marxar gairebé sentenciat, però l’equip que entrena ha remuntat quan al minut 82 perdia. Baena (82’) ha empatat i després, Sorloth (86’) ha culminat la remuntada. Els groguets son segons de grup i depenen d’ells mateixos per ser primers.

El Betis goleja

El conjunt verd-i-blanc és a prop de classificar-se. Ho farà sí empata en la propera jornada amb l’Sparta de Praga. Avui ha golejat (4-1) A l’Aris amb gols de Borja Iglesias, Aitor Ruiba, Marc Roca i Abde.

Derrota del Liverpool

El conjunt red tenia a la mà classificar-se matemàticament però ha perdut (3-2) al feu del Tolosa. Es manté líder de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)