Territorial

Carles Teixidor deixa el Gerunda FC

Carles Teixidor, fundador i propietari del club de futbol femení Gerunda FC, deixa l’entitat per donar pas a una nova generació. Segons paraules del ja expresident: “ha arribat l’hora de fer un pas al costat”. El Gerunda FC va néixer fa 10 anys com a club exclusivament de futbol femení, amb només 13 nenes i, a data d’avui, Carles Teixidor deixa el Gerunda FC amb més de 200 nenes inscrites, un total de 10 equips, des de benjamines fins a sènior i, a més, dos grups d’”escoleta”, els quals no competeixen, ja que la filosofia del club, des del seus inicis, és la formació i l’aprenentatge de la pràctica del futbol. I no tenen més equips per manca d’espai a l’estadi municipal de Fontajau, ja que han de compartir el camp amb un equip masculí, a banda de la manca d’altres serveis.

Carles Teixidor sempre ha apostat pel futbol base, ja des de la seva etapa com a president del Girona FC (1993-1995) i va crear un club de futbol exclusivament femení el 2013, quan ningún apostava per aquest esport, però amb treball, pedagogia i molt esforç ha situat el Gerunda FC com un referent del futbol femení a les comarques gironines. Ara, però, la propietat estarà a mans de la familia Badenas, una familia plenament compromesa amb el futbol femení i que, segons paraules del nou president, Toni Badenas “volem seguir la feina realitzada per en Carles Teixidor i ajudar a fer créixer més el club”. Carles Teixidor plega, però el projecte continua més fort que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)