1a femenina

El Llevant Les Planes obté el quart triomf del curs (3-1)

Pas endavant del Llevant Les Planes, que confirma una bona arrencada en la seva segona experiència a l’elit i arriba als 15 punts un cop superades vuit jornades. El quart triomf en la lliga ha arribat a casa, contra el Granadilla de Tenerife (3-1). El partit ha començat molt bé per al conjunt de Ferran Cabello, perquè Irina Uribe ha marcat l’1-0 en el minut 12. La mateixa Irina ha ampliat l’avantatge amb un bonic gol de vaselina (25’). Amb el 2-0, el Llevant ha mantingut la tranquil·litat fins que el Granadilla ha retallat la diferència en el minut 78, mitjançant Blom. Però Anissa, en aprofitar una bona passada de Laura, ha confirmat amb el 3-1 (85’) la victòria local.