El Peralada remunta en un minut al Vilassar (2-1)

El Peralada remunta el partit contra el Vilassar i es reafirma a casa. Els d’Àlex Marsal marxen del Municipal amb un somriure d’orella a orella per tercera vegada consecutiva, aquest cop, a més, després d’haver remuntat amb un minut de glòria el 0-1 amb el que havien marxat al vestidor.

El partit ha començat com una galleda d’aigua freda pels locals, que al minut sis ja han vist com el Vilassar se’ls avançava. El central dels visitants ha fet arribar dins l’àrea dels xampanyers una pilota directa que Ferri, amb un bon control l’ha fet entrar sota els pals de Jonathan Morilla amb un xut creuat que no ha deixat paraula al porter local. Els d’Àlex Marsal han reaccionat bé al gol i han anat creant diverses ocasions amb un bon joc combinatiu però sense arribar a l’empat. El Vilassar, però, tampoc ha afluixat. Els maresmencs han tingut la més clara per fer el segon a la mitja hora de partit, però, providencial, Morilla l’ha salvat després de competir en un u contra u amb Aleix. Els altempordanesos podrien haver marxat al vestidor amb l’empat si no fos perquè un dels defenses visitants ha tret el remat de Marc Padilla que anava directa sota els pals de Baño. Tot i els diversos intents, cap s’ha traduït en gol, i la segona meitat ha començat amb els locals perdent per la mínima.

El segon temps ha començat molt millor que el primer pels locals. Els xampanyers han tingut una doble oportunitat per començar. Un primer xut de Marc Gelmà que els visitants li envien a córner, i en aquest Alan, amb un bon remat de cap l’envia fregant per sobre el travesser. Jandro també ha volgut avisar a Baño amb un xut des de lluny que ha marxat pel pal esquerre. I al minut 68 ha arribat l’oportunitat perfecta. L’àrbitre ha xiulat la pena màxima a favor dels locals i Marc Padilla tenia molt clar que no ho podia deixar escapar i ha transformat el penal en l’empat. I només un minut després, l’alegria els ha donat tanta empenta, que Dani Gómez ha firmat la segona diada, remuntant el partit al 70. Minut de glòria que els ha durat fins al 97 i els ha servit per firmar no només una victòria, sinó una gran remuntada davant l’afició.