L’Olot es queda amb 10 i perd a l’afegit contra el Prat (0-1)

Cop dur a la Garrotxa. Els de Dólera han perdut per primer cop aquesta temporada. Després d’una primera part amb grans ocasions pels olotins, però que ha acabat amb el 0-0 al marcador, el Prat ha marcat al 92, quan ja feia 20 minuts que els locals s’havien quedat amb 10 per l’expulsió d’Urri. Guerra d’aigua freda pels garrotxins, però tot i la derrota, es mantenen com a líders perquè l’Hospitalet i Tona també han punxat.

L’Olot que no al Municipal no té cap mena de por, ha començat amb una clara primera ocasió amb un xut des de la frontal de Blázquez que ha passat fregant el pal dret. Després d’aquesta el Municipal d’Olot ha viscut uns deu minuts igualats entre els dos conjunts. Però le ocasions dels locals no han tardat a tornar a arribar. Mujika, el porter visitant, ha hagut de treballar de valent per treure els xuts de Marc Mas i Pedro. Els potablava també han volgut dir la seva. Sarsanedas, migcampista amerenc, n’ha tingut més d’una que han salvat entre Ayala i Batalla. Els de Dólera han tingut més ocasions i de més bones, però el Prat no ha decebut amb un bon joc combinatiu i arribant a la porteria de Batalla. Els últims minuts, comptant els dos que s’han afegit, han estat força igualats i lluitats pels dos equips, i han marxat el vestidor amb el mateix resultat que quan l’àrbitre ha xiulat a l’inici de partit.

La segona meitat ha començat amb una bona ocasió de Bigas que ho ha volgut provar amb un xut potent des del vèrtex de l’àrea. Cinc minuts després, Mujika amb una aturada de pel·lícula ha tret el remat de cap d’Urri. I després d’uns minuts d’igualtat, al 77’ ha arribat la primera gerra d’aigua freda per l’Olot. Urri ha vist la segona groga i, per tant, els garrotxins han hagut d’acabat el partit amb 10 jugadors sobre el verd. Els de Dólera no han tirat la tovallola, i han continuat arribant a la porteria dels visitants que, com un mur Mujika no n’ha deixat passar ni una. I a l’afegit ha arribat la segona gerra d’aigua freda, que llavors sí, ha deixat els locals glaçats. Amb un xut creuat des de fora l’àrea, Lamelas ha fet el primer gol del partit que ha avançat als visitants. I a partir d’aquí, al que quedava de descompte, no ha passat pràcticament res més que un reguitzell de grogues pels locals fins a sonar el xiulet de l’àrbitre. Cop dur per l’Olot que, tot i que continuen líders, han perdut el primer partit de la temporada.