El Girona B guanya a Badalona i surt del pou (0-1)

El Girona B només havia sumat dos punts dels últims quinze en joc i necessitava com l’aire que respira una victòria per sortir de la zona de descens, i és que fins i tot s’hagués pogut veure a la cua de la classificació, i l’ha aconseguit al camp del Badalona (0-1) amb un gol matiner d’Almansa.

Els gironins han sortit molt endollats conscients del que es jugaven i en el minut 7 ja ha estat a punt d’arribar el primer gol en una acció de Miguel que un defensa ha salvat sobre la línia. Els gironins han insistit i en el minut 18’ ha arribat el premi amb el gol d’Almansa que encarrilava el partit. A partir de llavors els gironins han fet un petit pas enrere i s’han centrat en mantenir l’ordre defensiu, concedint poquíssimes ocasions a un Badalona que només ha intimidat amb dues rematades de Carlos Martínez en els últims minuts de la primera part.

Després de la represa el guió ha continuat igual, amb un Girona B força segur al darrere. El local Larrosa, aprofitant una pilota morta en un córner (60’), ha tingut la millor ocasió del Badalona, però ha estat pràcticament l’única acció de perill que ha permès un Girona B que, això sí, tampoc ha tingut ocasions per sentenciar més enllà d’un xut de Minsu per sobre el travesser (64’).