Galleda d’aigua freda a Olot

3a divisió FEF. Els de Dólera perden a l’afegit després d’haver-se quedat amb deu

Olot 0 Prat 1

OLOT:Batalla, Barnils, Ayala, Blázquez (Maynau, 87’), Bigas, Urri, Pedro del Campo, Uri, Marc Mas, Forés (Terma, 63’)i Moha (Pablo Ufano, 63’).PRAT:Mujika, Coro, Héctor, Tomas Peñalba, Valentín (Martín Lamelas, 63’), Sugranyes (David, 85’), Molina, Sarsanedas (MIguel, 85’), Puerto (Yusef, 39’), Kerobyan i Izan Moya (Isaac Padilla, 63’).GOLS:0-1 (92’) Martín Lamelas.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Uri, Ayala i Pedro i als visitants Martín Lamelas.T.V.:Doble groga a Urri.PÚBLIC:1.050 espectador al municipal d’Olot.

Cop dur a la Garrotxa. Els de Dólera van tastar la derrota per primer cop aquesta curs. Després d’una primera part amb grans ocasions per als olotins, però que va acabar 0-0, el Prat va marcar en el 92’, quan ja feia 20 minuts que els locals jugaven amb 10. Tota una galleda d’aigua freda per als garrotxins. Però, tot i la derrota, es mantenen com a líders perquè Hospitalet i Tona també van punxar.

L’Olot va fer una bona primera part amb grans ocasions, moltes més que els visitants i més clares. Però, això sí, els potablava també van voler dir la seva. Sarsanedas en va tenir dues, però entre Ayala i Batalla les van treure, i van marxar al descans 0-0. La segona meitat va ser més igualada i amb menys ocasions, però Mujika va haver de treballar de valent fins que dues gerres d’aigua freda van deixar l’Olot glaçat. La primera en el 77’, quan Urri va veure la segona groga. I la segona en el 92’, quan Lamelas, amb un gol de mèrit, va sentenciar el partit.