1a femenina

Amb dret a somiar

Lliga F. El Llevant Les Planes supera el Costa Adeje Tenerife i se situa a tres punts d’Europa

Llevant Les Planes 3 Costa Adeje Ten. 1

LLEVANT LES PLANES:Cáceres; Júlia Mora, Nicoli, Frisbie, Simon; Yas Mrabet (Benera, 83’), Elena Julve, Baudet (Laura Martínez, 73’); Allegra (Conc, 57’), Jessica Martínez (Lahmari, 82’) i Irina Uribe.COSTA ADEJE TENERIFE:Aline Reis; Thaís Ferreira, Agus Barroso, Patri Gavira; Clau Blanco (Marrero, 90’), Natalia Ramos, Moreno (Babajide, 67’), Beltrán (Paola, 67’); Koko Ange (María José, 76’), Okoronkwo (Blom, 46’) i Monda.GOLS:1-0 (12’) Irina Uribe. 2-0 (25’) Irina Uribe. 2-1 (78’) Blom. 3-1 (85’) Lahmari.ÀRBITRE:Rivera Olmedo (comitè basc).T.G.:a Nicoli, Jessica Martínez, Beltrán i Koko Ange.

La temporada del Llevant Les Planes està sent, fins ara, per emmarcar. El conjunt de Ferran Cabello només ha perdut un partit dels vuit disputats fins ara i s’ha guanyat el dret a somiar. Ahir, un altre triomf. Aquest, contra un rival directe. El Costa Adeje Tenerife havia sumat els mateixos punts que les catalanes, però el Llevant Les Planes va guanyar el duel i se situa a només tres punts de la zona que dona accés a la Champions League.

El camí de la victòria el va marcar la gran estrella, la de sempre: Irina Uribe. Tot just s’havien jugat dotze minuts, que la davantera ja havia obert la llauna. Ella mateixa es va encarregar d’ampliar l’avantatge amb un bon gol de vaselina abans de la mitja hora. L’equip de Ferran Cabello no es va deixar inquietar ni tan sols pel gol que Blom va firmar a menys de quinze minuts del final. El 2-1 no va fer posar nerviós el Llevant Les Planes, que va anar directe a segellar la victòria amb el tercer i definitiu gol, obra de Laura Martínez, que havia entrat feia pocs minuts.

El conjunt català és sisè, amb 15 punts, a tres del Madrid CFF, tercer classificat, i del Llevant, i a un de l’Atlético. Amb els grans. La pròxima jornada visitarà el Betis.