Premier

Sanció de 10 punts a l’Everton per trencar les regles financeres

L’Everton ha estat sancionat amb la pèrdua de deu punts en trencar les regles financeres i de sostenibilitat de la Premier League.

El club de Liverpool va ser acusat per la Premier League d’irregularitats econòmiques durant la temporada 2021-2022, per la qual cosa una comissió independent ho va investigar, des del mes de març passat, fins que un judici va tenir lloc el mes passat. Entre les possibles sancions hi havia una multa econòmica o la prohibició de fitxar durant diverses finestres de fitxatges, però finalment l’Everton ha estat sancionat amb la pèrdua de deu punts.

Amb això, el club passarà de ser catorzè, amb 14 punts, a ser penúltim, amb quatre, a cinc de les posicions fora del descens.

“La Premier League va posar una queixa contra l’Everton i va referir el cas a una comissió independent a principis d’any. Durant els procediments, el club va admetre que havia trencat les regles de la competició, però l’extensió del greuge encara està en disputa. una audiència de cinc dies el mes passat, la comissió va determinar que l’Everton va perdre durant la temporada 2021-2022 124,5 milions de lliures, cosa que supera el límit de 105 milions en tres anys que permet la lliga. sanció esportiva, en forma de deu punts, havia de ser imposada. Té efecte immediat”, va dir la Premier en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)