1a divisió FEF

El Cornellà cau a camp de l’Arenteiro (1-0)

Quarta derrota del Cornellà aquesta temporada. El conjunt de Gonzalo Riutort ha perdut per la mínima a camp de l’Arenteiro, que empata així a punts amb els catalans.

No ha estat un bon partit dels verds. Els locals han deixat més bones sensacions en l’inici de partit, tot i que Luisao ha avisat amb un xut des de fora l’àrea que ha sortit desviat (24’). L’Arenteiro era qui vorejava més l’àrea rival, però no ha disposat d’ocasions per avançar-se al marcador fins en els darrers minuts del primer temps. Yari Meykher ha tret una rematada en el 44’ i després Mas ha estat providencial al tall (45’).

El guió de la segona part ha estat similar, amb un Arenteiro intens. Tiago ha avisat amb un remat de taló ben blocat per Yari Meykher (59’). Just quan els locals han mogut la banqueta, ha arribat l’únic gol del partit. Andreu Hernández ha rbeutjat una centrada lateral i l’esfèrica ha caigut morta als peus d’Esquerdo, que no s’ho ha pensat i ha engaltat un bon xut des de la frontal (73’). El Cornellà ha intentat reaccionar i ha intentat trobar en les jugades a pilota aturada una arma per buscar l’empat, però la defensa de l’Arenteiro ha estat atenta i sòlida per mantenir el resultat. També el porter, Diego García, ha estat providencial per treure un remat de Carles Garrido en l’afegit (90’+1).

Amb aquesta derrota, el Cornellà és dotzè amb disset punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)