3a divisió FEF

Refer-se i tornar a sumar

3a dvsió FEF El de Dólera van fer nit ahir a Tortosa per visitar aquest migdia (12 h) el camp de la Rapitenca

Després de la petacada contra el Prat al Municipal, perdent a l’últim minut tot i els bon joc dels de Dólera, l’Olot buscarà refer-se aquest migdia contra la Rapitenca. Els olotins van fer nit ahir a Tortosa i avui visitaran la Devesa, on la temporada 2012-13 es van proclamar campions de lliga, amb la baixa d’Urri per sanció.

Els locals venen de perdre al camp del Mollerussa i no guanyen des de la setena jornada. La posició en la taula dels tarragonins és enganyosa, perquè estan en ultima posició amb 7 punts, però venen d’un bon partit a Mollerussa i amb l’intenció de seguir amb el canvi de dinàmica. El mateix Dólera ho

té molt clar: “Venen de guanyar al camp del Mollerussa, han sumat molt bons resultats i venen amb la fletxa cap amunt. Això és perillós perquè el plus de creença els ha fet pujar la moral, si guanyen poden sortir del descens”. I a més a més sap que és un camp complicat: “Dominen l’estratègia a la perfecció, és un camp que apreta, moltes segones jugades i disputes, haurem d’estar molt fins”.

Els de la garrotxa no pensaran en la classificació durant el partit, però si que ho pensaran, si guanyen la comarca del Montsià perquè seguirien al capdamunt de la taula, sent líders, una setmana més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)