3a divisió FEF

L’Escala rep al Badalona després de l’adéu d’Arnau Sala

3a divisió FEF Els escalencs tornen al Nou Miramar, sense Arnau Sala, aquest migdia (12h) per rebre al Badalona

L’Escala rep aquest migdia al Nou Miramar el Badalona. Els anoxovencs van anunciar aquesta setmana la recissió del contracte d’Arnau Sala. Segons explicava el comunicat, per motius personals, el tècnic ha decidit fer un pas el costat. Els escalencs actualment ocupen el penúltim lloc amb un total de 8 punts en 10 jornades. Avui, amb Boran Minic Botxi a la banqueta, que fins ara era el segon entrenador, els altempordansesos jugaran a casa l’onzena jornada.

El rival, el Badalona, arriba després d’haver rebut i perdut contra el Girona B per la mínima. Els badalonins acumulen un total de 10 punts que els situen en el 14è lloc. Els escalencs també venen de perdre. Una derrota dura la setmana passada al camp del San Cristóbal, on van anar guanyant des del minut 44’ fins que als útlims deu minuts, els locals els van marcar els dos gols que van suposar la derrota dels d’Arnau Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)