El Girona B venç a casa i comença a fer somriure

3a divisió FEF Els de Sergi Mora firmen un 3-0 contra el Castelldefels

Girona B 3 Castelldefels 0

GIRONA B:Lucas García, Alegre, Aznar, Almansa, Almena, Dmytro, Ot Serrano, Miguel (Luka, 70’), Enric García (Suzuki, 75’), Minsu (Quevedo, 87’) i Sergi Solans (Sarasa, 87’).CASTELLDEFELS:Antonell, Uri (Blasco, 63’), Alan, Marimón (Alba, 80’), Sánchez (Martin, 80’), Finot Pie (Pablo, 80’), González, Carlos Portero, Acedo, Gerboles (Cano, 55’) i Villaverde.GOLS:1-0 (46’) Solans. 2-0 (62’) Solans. 3-0 (64’) Almena.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:Als locals Minsu, Enric, Selvi i Luka i als visitants Uri, Marimón,Sánchez i Alan.T.V.:Cap.

El Girona B va confirmar l’inici d’una nova i millor dinàmica ahir a Riudarenes. El filial gironí va començar dominant i, tot i que els visitants van aconseguir que els xiulessin la pena màxima a favor, el porter local va atrapar el penal xutat per Acedo. A partir d’aquí, tots dos equips van tenir ocasions, però cap les va convertir en dianes i van marxar al descans 0-0. La segona meitat no podia començar millor per als locals. Abans del minut 1 Solans, amb una bona acció individual i un xut encreuat, va marcar el primer. I els dos següents van arribar de la mà firmats per Solans i Almena. I amb aquest resultat els gironins iniciaven l’esperat gir de guió.