Territorial

Jornada sobre la prevenció de violències sexuals als clubs de futbol i futbol sala

La Federació Catalana de Futbol i els Mossos d’Esquadra han organitzat una nova jornada especialitzada en matèria de seguretat i prevenció, al complex Egara dels Mossos a Sabadell. La jornada ha comptat amb la participació dels agents implicats en el tema central: prevenció de violències sexuals als clubs de futbol i futbol sala catalans.

La sessió ha estat introduïda pel comissari en cap Eduard Sallent i el president de la FCF, Joan Soteras. “Mitjançant campanyes promogudes per l’FCF com ’Jo Jugo Net’ volem garantir la tolerància zero amb les violències sexuals als clubs de futbol i futbol sala catalans, impulsant protocols i accions comunicatives que acompanyin el missatge”, diu Soteras.

L’intendent Josep Antoni Saumell, coordinador general de seguretat en esdeveniments esportius ha exposat el marc de col·laboració entre els Mossos i la FCF. La caporala Anna Hernández ha resseguit els punts clau per a la prevenció de les violències sexuals als clubs de futbol i futbol sala catalans. La jornada ha comptat amb la participació de Dolors Ribalta, la directora del futbol femení del RCD Espanyol ha dirigit una ponència referent a l’ús de les xarxes socials i els dispositius del futbol base de les jugadores del RCDE.

A la sessió també hi ha participat Blanca Nualart, responsable de gènere i programes esportius transversals del Consell Català de l’Esport; Rubén Sanchez, subdirector de Sensibilització i Prevenció de la direcció general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes; Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol. L’intendent Josep Antoni Saumell ha passat públicament el relleu a l’intendent Joan Salamaña que, a partir de l’any vinent, assumirà la responsabilitat de ser coordinador general de seguretat en esdeveniments esportius dels Mossos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)