3a divisió FEF

Fer tornar el fortí

3a divisió FEF El conjunt de Pedro Dólera rep aquesta tarda al Reus (17h) amb l’objectiu d’esborrar el mal record del Prat

L’Olot torna a casa aquest diumenge. Torna i espera fer tornar el fortí que havien forjat fins l’últim partit contra el Prat (0-1). Els de Dólera, amb l’empenta de la victòria a la Ràpita (1-2), seguint invictes a domicili, esperen deixar enrere el mal record a casa, i tornar a guanyar. El rival a batre però, no ho posarà gens fàcil, i Dòlera ho té clar: “Estem davant d’un equip que estarà entre els millors de lliga, jugant a futbol té molts recursos.” El Reus va guanyar la tercera posició al Tona vencent per la mínima al Mollerussa el cap de setmana passat. Amb el triomf com a locals, els reusencs van arribar als 21 punts que els han format 6 victòries, 3 empats i 2 derrotes. I a domicili compten amb 1 victòria, q empats i 2 derrotes. En això, els de Dólera els guanyen de lluny, perquè segueixen invictes coma forasters amb 3 victòries i 3 empats. Amb el que no comptarà el tècnic dels olotins és amb Urri, que és baixa per acumulació de targetes.

Diumenge als olotins els espera un duel de categoria entre el primer i el tercer classificat a l’hora habitual al Municipal (17h). Els de Dólera porten cinc setmanes sent líders i això acaba pesant: “És un desgast que el vivim com una cosa normal, per la resta és el partit de l’any o del moment”. L’objectiu és clar: tornar a fer del Municipal un fortí. Però això és futbol, i no només depèn d’ells: “ L’únic partit que hem perdut és el que més coses hem fet per guanyar. Això és una loteria”, però el tècnic garrotxí confia en el que ells poden controlar: “ hem de demanar als jugadors que continuin igual”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)