L’Escala suma el seu primer triomf a domicili contra el Castelldefels (1-2)

Aday s’ha estrenat a la banqueta de l’Escala de la millora manera possible. Victòria, i no qualsevol. Primer triomf com a visitants dels escalencs. que amb un 1-2, s’han imposat al Castelldefels a els Canyars.

L’inici del partit ha estat marcat per una primera ocasió dels locals que Nacho Ferreti s’ha encarregat que només quedés en ensurt. Després d’uns primers minuts de domini local, els anxovencs també han volgut dir la seva amb un primer intent de Josu que ha marxat desviat. I fins al final dels primers 45 minuts, ha estat un intercanvi de cops que, sense efectivitat, ha acabat amb el mateix marcador que l’inici, 0-0. I els homes d’Aday han marxat al vestidor amb el partit totalment obert.

La segona meitat els locals han sortit molt endollats i al 53’ l’assistent ha fet respirar a l’Escala anul·lant per fora de joc un gol del local Pablo Franco. Però pocs minuts després, la situació s’ha repetit a l’inversa. L’assistent ha tornat a aixecar el banderí per anul·lar un gol en fora de joc, però aquest cop, l’anul·lava als altempordanesos. Aquest gol que no ha pujat al marcador però, ha servit d’avís, perquè només dos minuts després ha arribat el primer i el segon dels anxovencs. Pime ha estat l’encarregat de firmar el primer al 61’ després d’una acció col·lectiva que acaba en passada interior per Xumetra i Pime, de primeres l’envia al primer pal superant Antonell i enviant la pilota al final de la xarxa. I Josu ha ampliat la distància al 63’ aprofitant que el porter local havia sortir per refusar amb els peus, però no li ha sortit com volia, i Josu, des del cercle central ha vist l’oportunitat i no ha dubtat, de primeres, en anotar el segon per als escalencs. El Castelldefels però, que no ha deixat per perdut en cap moment el partit, també ha volgut dir la seva. I al 74’ Kilian, de volea, ha tornat a posar els grocs en el partit. Però el gol dels locals ha quedat en anècdota. Els escalencs han estat a punts de fer fins i tot el tercer, però aquest no ha acabat arribant. I tampoc ha calgut perquè quan l’àrbitre ha xiulat el final, el marcador seguia amb l’1-2 al marcador donant la victòria als anxovencs. I amb aquests tres punts, l’Escala s’endú el primer triomf com a visitants i el primer triomf amb Aday a la banqueta.