1a femenina

Derrota (3-4) del Llevant Les Planes

El Llevant Les Planes ha perdut (3-4) aquesta tarda a casa contra el Madrid CFF. Amb la derrota, les de Sant Joan Despí acaben la jornada en sisena posició amb 15 punts.

L’equip entrenat per Ferran Cabello doncs, ha caigut en un partit farcit de gols en què ha anat sempre a remolc. El final de la primera part ha estat una bogeria; Kundanaji (27’) ha fet el 0-1 per les madrilenyes, però de seguida ha empatat Yas (30’), fins que de nou, Luany (33’) ha tornat a posar les visitants per davant amb el 1-2. El Llevant Les Planes ha reaccionat just abans del descans i Nicoli (45+2’) ha tornat a fer l’igualada, però encara hi ha hagut temps perquè a l’instant Monica (45+3’) marqués el 2-3.

En el segon temps, Hickmann (67’) ha obert escletxa pel Madrid CFF, de penal, però en la línia del matx d’alternatives Anissa (69’) ha tornat a escurçar distàncies pel Llevant Les Planes.