3a divisió FEF

L’Olot tornarà a vestir de vermell la campanya 2024/25

L’Olot, pionera pel que fa al seu projecte social i de proximitat i sempre disposat a escoltar als seus abonats, ha organitzat en els dos darrers partits que ha disputat davant la seva afició un referèndum per triar si manté la samarreta actual dissenyada pel centenari que es va celebrar el curs 2021/22 i que actualment encara vesteix al primer equip de l’entitat garrotxina, o bé retorna a la samarreta vermella i pantalons blaus que ha portat en els darrers anys abans de l’efemèride.

Els resultats de les votacions van estimar que els socis prefereixen l’indumentària vermella de cara el curs 2024/25. Amb una participació de 433 socis, l’opció de tornar al vermell va tenir 291 vots per 140 la de la samarreta del centenari.

Durant els actes del centenari del club, els socis de l’Olot ja van votar en referèndum per si s’havia de tornar a anomenar Olot Futbol Club a l’actual Unió Esportiva Olot com així va ser en els primers anys de vida de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)