2a divisió FEF

El Sant Andreu incorpora Estrella Damm com a patrocinador

La Unió Esportiva Sant Andreu ha signat un acord de col·laboració amb Estrella Damm, pel qual la marca de cervesa es converteix en patrocinador global del club andreuenc per les properes tres temporades.

L’acord s’ha escenificat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, amb l’assistència del president del Sant Andreu, Manuel Camino, i del director general de l’entitat, David Mordillo, a més del director de patrocinis de Damm, Jofre Riera. “Estrella Damm i la Unió Esportiva Sant Andreu son dues entitats centenàries que s’han convertit en icones de la ciutat de Barcelona. Per nosaltres és tot un orgull poder estar al costat de la UE Sant Andreu en l’any de l’ascens a segona RFEF; un any històric per l’entitat i pel futbol barceloní. Estem segurs que aquesta nova etapa brindarà grans èxits pel club, per a la marca i per l’afició andreuenca”, ha explicat Jofre Riera. Manuel Camino ha fet èmfasi en la importància de vincular el Sant Andreu amb Estrella Damm: “És una aposta guanyadora per ambdues parts. El compromís d’Estrella Damm amb l’esport a Catalunya és inqüestionable i aquesta aliança ens reforça com a club referent del futbol popular en un moment de gran creixement, amb més de 3.200 socis.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)