3a divisió FEF

L’Olot visita el Tona, quart classificat

3a divisió FEF. El conjunt de Dólera es desplaça aquest matí (11:45h) fins a Tona

L’Olot visitarà aquest matí (11:45) el camp del Tona, en el seu últim desplaçament del 2023. Els de la Garrotxa jugaran a casa l’actual tercer classificat, duel de nivell. Els d’Osona acumulen 23 punts (7 victòries, 2 empats i 3 derrotes) i com a locals han aconseguit fins a 4 victòries, 1 empat i una derrota. Els locals venen de guanyar per un contundent 0-3 al camp de la Mollerussa, però els de Dólera també venen de retrobar-se amb la victòria al Municipal després d’un triomf per la mínima contra el Reus.

El conjunt olotí tornarà a comptar amb Uri, que va estar sancionat per la jornada passada, però, en canvi, haurà de prescindir de Urri que segueix sent baixa per lesió. Els garrotxins, líders de la competició buscaran consolidar-se en la posició amb una nova victòria a domicili. Això sí, el tècnic garrotxí ressalta la dificiultat i alhora la importància del duel: “Té molt bons jugadors i estan fent un treball excel·lent. Ja sabíem que aquest any seria un aspirant amb la plantilla que havien conformat. És un partit important, som el líder i hi haurà gent al camp. És com un derbi i serà un partit xulo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)