L’Olot passa per sobre del Tona (0-5)

L’Olot ha golejat el Tona, una de les revelacions de l’inici del curs que vol ser un dels candidats a jugar el play-off d’ascens a segona FEF (0-5).

Ja ben aviat, Ufano ha avançat als de la Garrotxa rematant creuat amb el cap una centrada de Blázquez per la dreta (3’). El gol ha fet créixer als olotins, molt còmodes damunt del terreny de joc, ben plantats en defensa i expeditius en atac. De fet, en el 28, quan el Tona volia reaccionar una passada de Roquet en profunditat ha deixat Marc Mas en el cos a cos amb Dan Coll i el xut del silenc, rebotat pel central, ha superat Aroca per fer 0-2. Només cinc minuts després, els de Pedro Dólera han pràcticament sentenciat el partit després d’una centrada de Roquet al segon pal que Arnau Forés ha pogut controlar al segon pal i, amb temps, superar un Aroca frustrat (33’).

En la segona part, el Tona ha intentat treure l’orgull en els primers compassos amb Dídac Serra i Casanova com a jugadors més insistents. Sense trobar el gol per retallar distàncies, les energies i l’ímpetu han defallit, un fet que ha aprofitat l’Olot per fer dues dianes més i arrodonir la golejada amb una maneta. Primer Guillem Terma ha aprofitat un refús d’Aroca a xut de Maynau (79’) i ja a les acaballes Moha Chabboura assistit pel Maynau ha fet el 0-5 a plaer.

Si ja era un dels candidats ferms a jugar el play-off, l’Olot va posar-se a Tona l’etiqueta de màxim favorit al títol de lliga i l’ascens directe a segona FEF.