1a divisió FEF

El Sabadell guanya deu partits després (1-0)

Des de l’1 d’octubre que el Sabadell no somreia. Han hagut de passar deu partits i dos canvis d’entrenador perquè el conjunt arlequinat hagi tornat a guanyar. Ho ha fet per la mínima i amb una diana en el tram final contra l’Unionistas (1-0).

El Sabadell ha avisat en la primera meitat amb un xut al travesser d’Antonio Moyano (10’) i un altre de Cristian Herrera que ha rebutjat el porter visitant (18’). El Sabadell feia mèrits contra un equip que venia d’eliminar l’Sporting en la copa aquesta setmana. Astals l’ha tingut abans del descans, però el marcador no s’ha mogut (43’).

Les ocasions han minvat en el segon temps i la diana no ha arribat fins els darrers instants. Marcos Baselga ha donat la victòria al Sabadell en el minut 87 amb una bona rematada. Els arlequinats es mantenen en zona de descens, ara amb onze punts.