1a femenina

Un penal a l’afegit salva un preuat punt a Vila-real (2-2)

El Llevant les Planes rescata un punt amb gust de victòria gràcies a un penal convertit a última hora que permet tallar una sèrie de dues derrotes seguides

El Llevant les Planes salva els mobles a última hora al Mini Estadi davant el Vila-real gràcies a un penal convertit al temps afegit que permet evitar una tercera desfeta consecutiva (2-2).

Les catalanes, amb 15 punts, iniciaven el partit set unitats per sobre el conjunt groguet, però a les visitants els hi ha costat traslladar la superioritat classificatòria al terreny de joc.

L’equip de Ferran Cabello ha anat a remolc des de l’equador del primer temps, quan Bicho ha rematat una centrada de Fatou al segon pal per obrir la llauna. El tècnic del Llevant les Planes, gens satisfet amb la primera part de les seves, ha sacsejat l’equip amb quatre canvis al descans.

Malgrat la voluntat de les visitants de canviar el rumb del matx, les locals han doblat el seu avantatge als dos minuts de la represa gràcies a un xut de María Llompart amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea.

La reacció del Llevant les Planes ha estat immediata, i és que dos minuts més tard del 2-0, Julve ha enviat un xut que ha impactat al travesser.

A mesura que passaven els minuts, les catalanes han pres la iniciativa i han fet recular el Vila-real. El gol que ha posat emoció ha arribat al minut 82, quan Baudet ha escurçat distàncies per a les catalanes.

Finalment, la insistència del Llevant les Planes s’ha vist recompensada a l’afegit en una acció en què l’àrbitra ha assenyalat penal per mans d’Ainoa dins l’àrea.

Jessica ha estat l’encarregada d’assumir la responsabilitat i convertir una pena màxima que permet tallar la sèrie de dues derrotes consecutives i rescatar un preuat punt per a les visitants en un partit que semblava perdut.