Més futbol

Bitllet a sorteig

Copa Regions UEFA

Catalunya 1 Navarra 0

CATALUNYA:Aitor, Pol (Tomàs, 46’), Trilla, Ricardo, Escarrabill, Dídac Serra (Canti, 74’), Víctor Granero (Izan, 24’), Nil (Cesc, 46’), Ashot, Joaquín, i Marc (Walid, 46’).NAVARRA:Buildáin, Imanol Martínez (Iñaki, 74’), Monreal, Cacho, Cabrejas, Del Burgo (Asier, 85’), Puñal (Pascual, 86’), Ayesa (Martón, 74’), Amadoz (Aguinaga, 59’) i Gurpegui (Francés, 59’).GOLS:1-0 (85’) Walid.PENALS:4-5ÀRBITRE:José Blasco.T.G.:Als locals Ricardo, Walid i Tomàs, i als visitants Gurpegui, Cacho i Francés.T.V.:Doble groga a Cabrejas i Monreal.

Un sorteig ha de decidir si la selecció catalana amateur accedeix a la fase intermèdia de la copa Regions UEFA. El combinat dirigit per Robert Vila va guanyar per la mínima la selecció navarresa, en el segon partit de la fase de grups, amb un gol de penal de Walid, abans de perdre en la tanda de penals que es fa per resoldre desempats (4-5). La victòria no va ser suficient, perquè després de l’empat en la primera jornada contra el País Valencià (0-0, i amb victòria en la tanda de penals), van quedar segons classificats del seu grup, per darrere La Rioja. El bitllet per a la següent fase el tenien assegurat tots els primers classificats i els dos millor segons. I els catalans van quedar empatats a tot amb Galícia. La federació espanyola haurà de resoldre l’empat amb un sorteig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)