Més futbol

Lluís Cortés, nou seleccionador d’Aràbia Saudita fins al 2027

Lluís Cortés s’ha convertit avui en el nou seleccionador de l’Aràbia Saudita. El lleidatà, artífex de la primera Champions que va guanyar el Barça el 2021, ocuparà el càrrec al combinat asiàtic fins al 2027, quan es disputarà el proper mundial –la seu encara està pendent de confirmació. “Agraeixo la confiança posada en mi. La selecció nacional de l’Aràbia Saudita és un equip nou, però tenen una gran passió i això és el que m’ha motivat per acceptar aquesta oportunitat. Hi ha jugadores joves i això és el que ens farà treballar i desenvolupar per preparar la properes competicions”, ha dit Cortés en la seva presentació.

Serà la segona aventura internacional per a Lluís Cortés, que quan va deixar el Barça es va convertir en el seleccionador d’Ucraïna, càrrec que va deixar el passat mes d’agost. Des de llavors havia tingut nombroses propostes sobre la taula, com per exemple la del Marroc que va descartar per no coincidir amb Jorge Vilda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)