Més futbol

Rubiales diu que el seu cas és una cortina de fum per tapar l’amnistia

Més declaracions polèmiques de Luis Rubiales. L’expresident de la federació espanyola ha assegurat que el govern espanyol ha utilitzat el seu cas per desviar l’atenció “d’altres coses molt més importants” i s’ha referit, entre d’altres assumptes, a l’amnistia.

“Com a jurista, no vaig en contra del que diuen tots els jutges. Però és que a més s’està intentant redactar una llei d’amnistia amb els que han estat condemnats. És tot un sense sentit”, ha dit Rubiales en una conversa amb el comunicador Alvise Pérez, un dels altaveus de la ultradreta. L’expresident també hi ha barrejat la igualtat: “La demagògia ha guanyat la partida, per exemple en el tema de la igualtat. Hem de treballar perquè més dones accedeixin a llocs? Sí, però no hi havia cap vicepresidenta de la RFEF fins que jo hi vaig arribar. Hem de treballar perquè aquells que maltracten siguin condemnats? Sí, però també perquè les denúncies falses no tornin a passar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)