1a femenina

El Llevant Les Planes es veu superat pel Madrid (0-2)

El Llevant les Planes ha perdut l’últim duel de l’any contra el Real Madrid. Tot i haver-ho posat difícil al conjunt blanc, sense deixar-les dominar i controlar el partit, les barcelonines, finalment, s’han vist superades. Un gol de Zornoza i el penal convertit en segona diana de Carmona, han sentenciat el partit.

Les barcelonins han fet uns bons 45 minuts, sense deixar a les madrilenyes dominar excessivament i fins i tot creant ocasions de perill. Les han tingt Elena Julve i Jessica, però les locals, han tingut més feina en defensar, tasca amb la què han estat molt concentrades, ordenades i efectives. Cáceres sota pals ha hagut de suar per evitar que les visitants obrissin el marcador, sobretot en una ocasió al 38’ que ha estat providencial.Prmera part intensa i amb ritme per part d’ambdós conjunts. Dominada sense haver-hi una diferència abismal pel Madrid, però sense resultats efectius.

La segona meitat ha començat en la mateixa línia. Però les madrilenyes no han tardat en fer perillar Cáceres sota pals, que ha hagut d’estar providencial per evitar que arribés la primera diana de les visitants. Poc a poc però, les de Ferran Cabello han anat guanyant metres i esgarrapant minuts de domini al Madrid. Passada l’hora de joc, la intensitat ha afluixat. Tot i això el Madrid ha aconseguit obrir el marcador al 68’ amb una diana de Zornoza. Athenea des de la banda li ha fet la passada que, Zornoza, de primeres, ha convertit en el primer gol del partit. La sentència ha arribat en forma de penal. Simon que durant tot el partit s’ha vist sobrepassada per Athenea ha comès una falta dins l’àrea sobre la mateixa jugadora i Olga Carmona s’ha encarregat de firmar el segon. I d’aquí ja no s’ha mogut més el marcador fins al xiulet final. Nova derrota del Llevant Les Planes, que marxa a l’aturada de Nadal amb 16 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)