Territorial

Obert el termini per al premi Dani Montesinos

Dotzena edició del premi organitzat pel MIC per impulsar el periodisme esportiu i promocionar els joves estudiants

El premi de periodisme esportiu Dani Montesinos té ja obert el termini de presentació de treballs per a la seva dotzena edició. El premi, que té l’objectiu d’impulsar el periodisme esportiu i promocionar els joves estudiants, estàconvocat per MICSports, empresa organitzadora del torneig internacional de futbol base MICFootball, amb la col·laboració del Grup Mediapro. El termini s’allarga fins al 8 de març. El guanyador obtindrà una estada en pràctiques al canal GOL Play i podrà formar part de l’equip de premsa del MICFootball, que es farà a les comarques gironines entre el 26 i el 31 de març.

El premi té la voluntat de recordar la figura del periodista de La Sexta, entre d’altres, que va morir en accident de trànsit el passat 2012, i alhora donar un impuls de promoció als joves estudiants perquè puguin sumar experiències en una mitjà de comunicació. Els participants que optin al premi hauran d’entregar un treball periodístic que s’haurà de centrar en la temàtica del futbol base o bé de les categories territorials, en qualsevol de les seves múltiples vessants. Al guardó s’hi podran presentar estudiants de qualsevol dels estudis de grau de periodisme o bé dels postgraus i màsters de periodisme esportiu. Les bases del premi es poden consultar al web del MICFootball (www.micfootball.com).

Juanjo Rovira, director de MICSports, defineix el premi Dani Montesinos com una “ajuda” i també “una oportunitat” per als joves estudiants de periodisme que “tenen la possibilitat d’ampliar els seus coneixements i continuar la seva formació formant part d’un mitjà de comunicació de renom”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)