Més futbol

El millor del planeta

Mundial de clubs. El Manchester City supera el Fluminense i Pep Guardiola entrega el primer títol de campions del món a les vitrines del club ‘sky blue’

Manchester City 4 Fluminense 0

MANCHESTER CITY:Ederson; Walker, Stones (Gvardiol, 75’), Ruben Dias, Aké (Bobb, 81’); Rodri (Akanji, 75’), Rico Lewis (Kovacic, 61’); Grealish, Foden (Matheu Nunes, 81’), Bernardo Silva; i Julián Álvarez.FLUMINENSE:Fábio; Samuel Xavier, Nino (Marlon, 74’), Felipe Melo (Diego Barbosa, 61’), Marcelo (Alexsander, 61’): Arias, André, Martinelli, Keno (John Kennedy, 46’); PH Ganso (Lima, 60’) i German Cano.GOLS:1-0 (1’) Julián Álvarez. 2-0 (27’) Nino (p.p). 3-0 (72’) Foden. 4-0 (88’) Julián Álvarez.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès).T.G.:a Marcelo, John Kennedy i Alexsander, del Fluminense.T.V.:cap.

No està fi a la Premier. Les baixes de De Bruyne (lesionat) i de Gündogan (fitxat pel Barça) li pesen, però se’n sortirà, segur. El Manchester City és un equipàs, orientat de meravella per Pep Guardiola, i anirà cap amunt. De fet, va fent, viu a tot arreu i, pel camí, va guanyant títols. Ahir, el mundial de clubs. El primer en la història del club sky blue. El conjunt citizen va imposar-se (4-0) en la final al Fluminense i va consagrar-se com a campió del món en la final disputada a Jidda (Aràbia Saudita). El partit va tenir poc misteri ja que es va decantar de seguida. Sense Haaland (lesionat), Julián Álvarez, després de 40 segons, va obrir la llauna. Poc després, amb un gol en pròpia porta de Nino (27’) el City ja gairebé va decidir. En la segona part, Foden (72’) va acabar de resoldre i Álvarez, de nou, hi va posar la cirereta (88’). Guardiola l’únic tècnic que ha guanyat el mundial de clubs quatre cops.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)