Més futbol

Jenni Hermoso es reafirma davant el jutge

La futbolista Jenni Hermoso ha declarat aquest matí davant el jutge de l’Audiència Nacional i ha reafirmat la primera declaració que ja va fer davant la fiscalia ara fa uns mesos. La madrilenya ha explicat que el petó de Luis Rubiales no va ser consentit i que, posteriorment, va veure “alterada” la seva vida normal perquè va rebre pressions i assetjaments per part dels investigats i dels alts càrrecs de la federació espanyola, tant en el vol de tornada a Espanya com en l’estada a Eivissa. És a dir, l’exseleccionador, Jorge Vilda; el director de la selecció masculina, Albert Luque; i els responsables de màrqueting i comunicació.

En acabar, la futbolista ha volgut agrair a la premsa el tracte rebut. “Ha anat bé. Tot queda en mans de la justícia. Gràcies pel suport i per haver tractat les coses tan bé. Estic bé, gràcies”, ha afirmat a les portes de la seu judicial.

Després de la declaració de Jenni Hermoso, el procés d’investigació es tancarà i, en principi, ja no declararà ningú més. Ara el jutge haurà de decidir si hi ha judici oral o si s’arxiva la causa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)