3a divisió FEF

Triomf de l’Olot per seguir l’estela del líder (3-2)

Els garrotxins tornen al camí de la victòria amb una remuntada patida davant del Vilafranca gràcies al doblet de Mas i el gol de córner de Perone

L’Olot torna al camí de la victòria gràcies a una remuntada patida i treballada davant d’un Vilafranca lluitador que ha tingut opcions fins al final d’esgarrapar un punt del Municipal. Dos gols de Mas i un de Perone han aplanat el camí per als garrotxins.

El conjunt gironí ha estat el dominador de la pilota. Això sí, als de Pedro Dólera els hi ha costat generar arribades de perill al primer temps. Per la seva banda, els visitants, ben plantats sobre el terreny de joc, han provat de fer mal al contracop, especialment amb les internades per banda d’un Cuadras molt participatiu que ha tingut la primera ocasió amb un xut blocat per Mourin.

Després d’avisar un parell de vegades, els de Santi Triguero s’han avançat amb un gol de Cañas, que ha aprofitat una combinació amb Olmo a la frontal per plantar-se davant del porter i enviar la pilota al fons de la xarxa (0-1, 37’).

La rèplica olotina ha estat immediata, i els locals han igualat el marcador amb una rematada de cap de Mas, habilitat per una centrada al primer pal de Blázquez (1-1, 39’).

A la segona meitat, l’Olot ha sortit a pels tres punts i ha deixat clares les intencions des d’un principi, quan una passada en profunditat de Moha ha deixat Mas en posició per a definir, però Damià ha aturat l’intent de vaselina del davanter silenc.

Els locals han tret el màxim profit d’uns minuts de desconnexió visitant per col·locar el 3-1. Perone ha capgirat el resultat en un córner (2-1, 54’) i, tot seguit, Mas ha anotat el seu doblet després de penalitzar una pèrdua d’Eric Ruiz a camp propi (3-1, 57’).

El Vilafranca no s’ha deixat anar i Frutos ha injectat emoció al duel amb un potent xut des de llarga distància que ha servit per escurçar distàncies (3-2, 59’). Els penedesencs han tingut opcions d’endur-se l’empat, però el poc encert en la presa de decisions a l’últim terç els ha condemnat.

Amb el triomf, l’Olot suma 14 dels darrers 18 punts, encadena la sisena jornada sense conèixer la derrota i continua segon classificat, tres punts per darrere L’Hospitalet, líder en solitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)