3a divisió FEF

L’Olot no perd de vista el líder

3a divisió FEF. Els garrotxins remunten contra un Vilafranca lluitador gràcies a un doblet de Mas i un gol de Perone en un córner

Olot 3 Vilafranca 2

OLOT:Mourin, Blázquez (Gil, 64’), Barnils, Perone, Maynau, Manzano (Juvi, 72’), Terma (Roquet, 72’), Urri (Bigas, 81’), Pedro, Moha (Ufano, 64’) i Mas.VILAFRANCA:Damià, Ruiz (Martí, 83’), Frutos, Ayas (Xavier, 76’), Rubio, Cuadras, Haro, Toro, (Cadena, 68’), Cargol, Olmo (Bilbao, 76’), Cañas (Aumatell, 83’).GOLS:0-1 (37’) Cañas. 1-1 (39’) Mas. 2-1 (54’) Perone. 3-1 (57’) Mas. 3-2 (59’) Frutos.ÀRBITRE:Tabares Ramírez.TG:Als locals Roquet i Perone, i als visitants Ruiz i Cuadras.PÚBLIC:724 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot torna a guanyar gràcies a una remuntada contra el Vilafranca, que va tenir opcions d’esgarrapar un punt fins al final.

Els olotins van dominar la pilota i els visitants van fer mal al contracop, especialment amb les internades de Cuadras, molt participatiu.

Els penedesencs es van avançar amb gol de Cañas, que va combinar amb Olmo a la frontal per plantar-se davant Mourin i finalitzar amb precisió.

La rèplica olotina va ser immediata, i els locals van empatar amb una rematada de Mas, habilitat per una centrada de Blázquez.

Els locals van treure el màxim profit d’uns minuts de desconnexió visitant per col·locar el 3-1. Perone va capgirar el resultat en un córner i Mas va anotar el doblet després de penalitzar una pèrdua d’Eric Ruiz a camp propi.

Frutos va injectar emoció al duel amb un xut des de lluny que va servir per escurçar distàncies.

L’Olot encadena la sisena jornada sense perdre i continua segon classificat, tres punts per darrere del líder, l’Hospitalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)