Copa

El Barça visitarà San Mamés i el Girona el Mallorca en els quarts de la copa

El Barça i el Girona han tingut diferent sort en el sorteig dels quarts de final de la copa. Els dos hauran de jugar com a visitants el partit únic de la fase i els blaugrana hauran de visitar un estadi temut i exigent com San Mamés per enfrontar-se a l’Athletic Club, al qual van vèncer per la mínima en el partit de lliga de la primera volta disputat al Lluís Companuys gràcies a un solitari gol de Marc Guiu. Pel que fa al Girona, els de Míchel es desplaçaran fins a Mallorca –5-3 a Montilivi en la lliga– per enfrontar-se el conjunt dirigit per Javier Aguirre, que encara no ha encaixat cap gol en la competició i que segur ho posarà complicat als gironins, que això sí, han evitat a l’Athletic, el Barça, la Real i l’Atlético, els més exigents.

En cas de vèncer a la fi dels 90 minuts, de la pròrroga o als penals, els dos representants catalans entraran al sorteig de les semifinals de la copa ja en una eliminatòria prèvia a la final que serà a doble partit.

La totalitat dels emparellaments dels quarts de final han estat: Athletic-Barça (dimecres 24 de gener a les 21:30h), Celta-Real Sociedad (dimarts 23 de gener a les 21:30h), Mallorca-Girona (dimecres 24 de gener a les 19:30h) i Atlético-Sevilla (dijous 25 de genera a les 21:30h).