3a divisió FEF

Visita d’exigència

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Pedro Dólera visita un dels camps més exigents de la competició, la Bombonera de Nou Barris (12 h)

L’Olot té una sortida complicada en l’últim partit de la primera volta. Els homes de Dólera visitaran la Montañesa aquest migdia a les 12.

L’equip barceloní comparteix la posició de millor local amb l’actual líder, l’Hospitalet. A Nou Barris només han concedit una victòria (1-2 contra l’hospitalet) i un empat (0-0 amb el Peralada). Amb 26 punts acumulats la Montañesa és l’actual 4t classificat.

Els olotins però, tenen bona fama com a visitants i, necessitats de sumar perquè no se’ls escapi l’Hospitalet, els tocarà posar-se les piles i ser millors que els locals. Ho hauran de fer però, sense Arnau Forés i amb el dubte d’Uri Ayala, però podran comptar amb el retorn d’Uri González.

En la 17a jornada de lliga els de la Garrotxa tenen un gran repte per poder tancar de la millor manera la primera volta de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)