1a femenina

El Llevant les Planes esgarrapa un punt contra l’Atlético (1-1)

Punt meritori el que ha sumat el Llevant les Planes. El conjunt de Ferran Cabello ha empatat contra un dels equips més potents de la LligaF: l’Atlético de Madrid (1-1), que arribava com a tercer classificat a Sant Joan Despí i marxa com a segon de forma provisional.

Les locals han arrencat amb energia, provant de fer mal a les matalasseres a través de la velocitat, especialment la de jugadores com Irina Uribe i Elena Julve. De mica en mica, però, les madrilenyes han agafat el control de la pilota i han començat a portar el pes del partit, acostant-se també a l’àrea defensada per Nay Cáceres. La portera ha hagut d’intervenir en un xut de Moraza que ha enviat a córner (9’). El gol ha arribat a la mitja hora. Una passada en llarg de Xènia Pérez l’ha controlat Ajibade amb el pit. La davantera no ha fallat i ha inaugurat l’electrònic (32’). En el tram final del primer temps, més ocasions. Marta Cardona ha xutat for per poc i, seguidament, el Llevant les Planes ha tingut la més clara. Elena Julve ha fet una jugada individual, s’ha generat l’espai i ha xutat, però Lola Gallardo ha enviat la rematada a córner (40’).

El duel s’ha igualat més en la represa. De la mateixa manera que les locals havien acabat bé la primera part, ho han mantingut en la segona. Malgrat tot, el primer avís ha estat de Sheila (60’). També n’ha tingut una Ajibade (68’). Els canvis han activat l’equip local, més intens en atac. I ha arribat el gol. Jessica Martínez ha enviat una canonada en una falta molt centrada. Lola Gallardo ha deixat la pilota morta a l’àrea petita i Lahmari ha empatat el duel (79’). L’Atlético ha acabat collant, però el marcador ja no s’ha mogut.

Amb aquest empat, el Llevant les Planes suma 17 punts i manté una distància còmoda amb el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)