1a divisió FEF

El Sabadell reacciona a Las Gaunas i continua invicte el 2024 (1-1)

Una diana de Moyano al tram final allarga la ratxa d’imbatibilitat dels arlequinats, que es mantenen en descens

El Sabadell empata a Las Gaunas (1-1) davant un rival directe en la lluita per evitar el descens, el Logroñés, i tot i no poder encadenar el quart triomf, allarga la seva ratxa d’imbatibilitat en el que portem de 2024, havent sumat 10 dels darrers 12 punts en joc. Una diana de Moyano ha permès reaccionar ràpidament per igualar un enfrontament que s’havia complicat amb el gol inicial de Jordi Escobar pels locals.

La primera part ha estat molt ensopida i cap dels dos conjunts ha pogut inquietar la porteria rival. L’única arribada de perill ha estat pels locals, amb una rematada de cap d’Aurtenetxe passada la mitja hora de joc que ha sortit desviada.

Un cop passat pel túnel de vestidors, la cosa s’ha animat una mica més. Escobar ha estat la principal amenaça ofensiva del Logroñés i, després d’avisar un parell de vegades, a la tercera ha anat la vençuda i l’atacant ha avançat als seus en aprofitar un refús d’un xut previ de Castellano que havia anat a parar al travesser (1-0, 73’).

Minuts abans, els arlequinats havien tingut la primera aproximació destacada del segon temps, en una acció en què Moyano no ha pogut connectar amb l’esfèrica. Malgrat el cop rebut, els sabadellencs han tret el caràcter i això els hi ha permès reaccionar immediatament. Precisament ha estat Moyano qui s’ha refet de la seva errada anterior i ha posat les taules al marcador rematant de cap una centrada des de la banda esquerra de Toni Herrero (1-1, 77’).

Amb aquest resultat, el Sabadell suma una única derrota en les darreres sis jornades, en què ha sumat 13 dels últims 18 punts. Malgrat la bona dinàmica, els arlequinats continuen en zona de descens i estan empatats amb el Cornellà, l’equip que marca la zona vermella amb un partit menys disputat.