3a divisió FEF

Duel gironí d’alçada per iniciar la segona volta

3a divisió FEF. El Peralada rep aquesta tarda (16:30h) a l’Olot per inaugurar la segona volta

Els dos gironins que més amunt es troben en la classificació, Olot (1r) i Peralada (7è), comencen la segona volta veient-se les cares.

A la banda de la Garrotxa els olotins van tancar la primera volta de la millor manera, amb una victòria sobre la botzina en un dels camps més complicats de la categoria: la Bombonera de Nou Barris. Una primera volta que ha donat el títol simbòlic de campions d’hiverns als de Dòlera. Amb uns números que confirmen una magnífica primera meitat de temporada: 11 victòries, 5 empats i, només, una derrota. A més a més, els vermells no coneixen el que és perdre a domicili, i confien a seguir sense obrir la casella de derrotes com a visitants aquesta tarda.

A la banda de l’Alt Empordà, els xampanyers després d’aquestes primeres 17 jornades s’han plantat a les portes del play-off, amb una gran dinàmica com a local, on havien arribat a encadenar sis partits consecutius guanyant, però que van trencar en l’última jornada perdent per la mínima contra el Mollerussa.

Aquesta tarda (16:30 h) al Municipal de Peralada arriba un nou duel gironí pe inaugurar la segona volta. El tècnic garrotxí té molt clara la dificultat del matx: “Estan en confiança i estan a prop del play-off. Serà d’una exigència màxima i hem d’estar al nostre millor nivell perquè si no no arribarem a la victòria”. El precedent d’aquesta temporada somriu als olotins, que es van endur la primera victòria del curs amb un 2-0 davant els xampanyers, gols de Pedro del Campo i Marc Mas. Avui, però, l’escenari no és el Municipal d’Olot, sinó el de Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)