3a divisió FEF

El Girona B inicia la segona volta a casa contra el Tona

3a divisió FEF. El conjunt de Sergi Mora rep aquest migdia (12 h) a Riudarenes el Tona, 3r classificat en la taula

El filial blanc-i-vermell comença la segona volta a casa, segon partit consecutiu com a locals, i ho farà rebent el Tona a les 12 h.

El Tona ocupa la tercera posició en la classificació i porta una bona dinàmica de no perdre en els quatre últims partits. L’anterior jornada van empatar a casa contra el Vilassar de Mar a 1, i la setmana abans, l’últim precedent a domicili es van endur la victòria per la mínima contra el Reus. I justament davant el Reus va caure el Girona B (0-1) la setmana passada a Riudarenes.

El Tona en aquesta primera volta com a visitant ha firmat un total de 4 victòries, 2 empats i 2 derrotes. I el precedent contra el filial gironí és una victòria pels osonencs (3-2). Els gironins, en canvi, comencen a preocupar acumulant una dinàmica a la inversa de la del Tona. Els de Sergi Mora fa quatre jornades que no es troben amb la victòria i d’aquestes, les tres últimes són tres derrotes consecutives.

Avui a les 12 h els blanc-i-vermells tenen una cita complicada, però l’encaren amb l’arribada de Papa Dame Ba. El club va anunciar aquesta setmana la incorporació de l’atacant senegalès a la plantilla. Amb qui no comptaran serà amb Antal que viatja amb el primer equip per jugar a Balaídos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)